martes, 22 de abril de 2014

Els alumnes del primer cicle se'n van de senderisme.

L'Olleria, 22 d'abril de 2014

   El passat dimarts 15 d'abril els alumnes de primer i segon de primària eixiren a fer una ruteta a peu pels voltants del terme. La volta començà per la porta del menjador, passarem pel costat del parc Beat Pare Ferreres, creuarem l'avinguda diputació i baixarem fins al carrer  .................... Després agafarem la senda del borreguet o senda de l'alcabó de la Freira fins a la Barraca. Allí ens esperava la policia local que talla el transit per poder creuar la carretera i pujar vora la carretera fins al carril bici, que agafarem per aplegar al centre recreatiu que hi ha dalt del tunel, on esmorzarem.
   Per tornar al cole, baixarem pel carril bici fins al port antic. Després agafarem el cami que passa prop de la caseta de Patata. Més tart, pel talla focs baixarem al camí asfaltat de la Gaveta. Creuarem per dins d'ella i finalment, pel camí que dona a Caputxins tornarem directe al centre.
   Una activitat que com sempre als nostres alumnes disfruten i dona l'oportunitat, a molts d'ells a coneixer certs llocs de la localitat que no han vist mai.
No hay comentarios:

Publicar un comentario